LEOROOF & LEOHOME η μεγάλη αλλαγή!

Μετά απο προτροπή καταξιωμένων Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών η Leoroof μετονομάζεται σε Leohome.

Το ιστορικό μιας πετυχημένης πορείας! 

Το 1999 και αφού εντοπίστηκε η ανάγκη για κάποια εταιρεία που να ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών, δημιουργήθηκε η L.K LEOROOF LTD από τον κύριο Λεωνίδα Καλιάνο. Η εταιρεία αυτή ασχολείτο με την κατασκευή στεγών υψηλών προδιαγραφών καθώς και με διάφορες άλλες σχετικές εργασίες όπως επιδιορθώσεις στεγών, καλκανιών, τοποθετήσεις χωλετρών, κατασκευή περγόλων και περιφράξεων, επενδύσεις ψευδοροφών και επεκτάσεις κατοικιών.

Μετά από μια συνεχή ανοδική πορεία τριών ετών η εταιρεία αναβάθμισε τις υπηρεσίες της και το 2002 μετονομάστηκε σε L.K LEOROOF LTD. Δημιούργησε το τμήμα ξύλινων βιοκλιματικών κατοικιών, εμπλούτισε και ενδυνάμωσε το προσωπικό της με πολιτικούς μηχανικούς, μηχανικούς περιβάλλοντος, αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικού χώρου, προσφέροντας μια πιο επιστημονική λύση στον χώρο των κατασκευών. Παράλληλα, πρόσθεσε στις δραστηριότητες της υπηρεσίες ανακαινίσεων κατοικιών, γραφειακών χώρων και καταστημάτων καθώς και αναπαλαιώσεων διατηρητέων οικοδομών. 

Συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία και με γνώμονα την τελειότητα, παραμένει στην πρώτη γραμμή των κατασκευών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. 

Το 2010 η L.K LEOROOF LTD αλλάζει και πάλι όνομα σε LEOROOF CONSTRUCTIONS μπαίνοντας δυναμικά πλέον στον χώρο των κατασκευαστριών εταιριών. Υποστηριζόμενη από πελάτες και συνεργάτες σε όλη την Κύπρο, οι οποίοι εμπιστεύτηκαν και συνεχίζουν να εμπιστεύονται τις αξίες και το όραμα της, η εταιρεία αφοσιώνεται πλέον πιο δραστικά στον τομέα των κατασκευών. Ανανεώνει το τμήμα των κατοικιών μελετώντας και κατασκευάζοντας κατοικίες από σκυρόδεμα, μεταλλικές κατοικίες, αλλά και τις είδη γνωστές στην εταιρεία κατοικίες με ξύλινο σκελετό. 

Η LEOROOF CONSTRUCTIONS έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό των πελατών της με την σταθερή παροχή αξιόπιστων και αποτελεσματικών υπηρεσιών, δημιουργώντας έτσι μια συνεχόμενη ανάπτυξη κατά τα τελευταία 18 χρόνια. Στόχος μας εξακολουθεί να είναι η προσήλωση στην τελειότητα, παραμένοντας οι έμπιστοι συνεργάτες των πελατών μας.

LEOROOF & LEOHOME η μεγάλη αλλαγή!

Μετά απο προτροπή καταξιωμένων Αρχιτεκτόνων και Μηχανικών η Leoroof μετονομάζεται σε Leohome. 

Η Leoroof απο το 2010 έγινε εργοληπτική εταιρεία με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή κατοικιών (ξύλινων, μεταλλικών ή και απο σκυρόδεμα), τις ανακαινίσεις / αναπαλαιώσεις κατοικιών καθώς και την κατασκευή μη συνηθισμένων στεγών. 

Απο το 2010 μέχρι σήμερα η Leoroof επέδειξε επαγγελματισμό και αξιοπιστία στις κατασκευές κατοικιών ούτως ώστε να συστήνεται από αναγνωρισμένα γραφεία για την αξιοπιστία της και για την ποιότητα κατασκευών της. Τώρα η εταιρεία, ασχολείται κυρίως με κατοικίες και γι'αυτό δικαιούται και ταυτόχρονα υποχρεούται να μετονομαστεί απο Leoroof σε Leohome .

Η ομάδα των  μηχανικών, διακοσμητών , συμβούλων πωλήσεων και τεχνικών της εταιρείας είναι πάντα πρόθυμη να εξυπηρετήσει, δίνοντας έμφαση στην  προσφορά ποιότητας, αξιοπιστίας και ικανοποίησης του πελάτη αναλαμβάνοντας:

  • Επίσκεψη στο χώρο και επιτόπου μελέτη
  • Σχεδιασμό των κατοικιών
  • Εφαρμογή σχεδίων του πελάτη
  • Εσωτερική διακόσμηση και διαμόρφωση
  • Εξωτερική διαμόρφωση και  τοπιοτέχνιση
  • Κατασκευή εξιδεικευμένων κατασκευών

Ευχαριστούμε τους παλιούς μας πελάτες για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και καλωσορίζουμε τους νέους. 

Μοναδική μας αποστολή είναι να κάνουμε πραγματικότητα τα δικά σας όνειρα και φιλοδοξίες…

 

 

Η Εταιρεία μας

Το 1999 και αφού εντοπίστηκε η ανάγκη για κάποια εταιρεία που να ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών, δημιουργήθηκε η L.K LEOROOF LTD από τον κύριο Λεωνίδα Καλιάνο.

Μάθετε περισσότερα...

Νομικά Θέματα

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνία

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 14 Β-Γ

1075 Λευκωσία

Κύπρος

Τηλ.: 7000 27 27

Email: info@leohome.com.cy

Κοινωνικά Δίκτυα


TOP