ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ LEOHOME - ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Η ανακαίνιση ενός καταστήματος η επαγγελματικού χώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η επιτυχία ή η αποτυχία ενός καταστήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο το ύφος του, τη μελέτη και τον σχεδιασμό που έχει γίνει. Το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου ειναι πιο πιεστικό καθώς ο επιχειρηματίας κανοντας ανακαινιση του καταστηματος του δε θέλει να χάσει χρόνο και μερίδιο αγοράς. Η LEOHOME έχοντας ανακαινίσει δεκάδες επαγγελματικούς χώρους γραφείων και καταστημάτων είναι σε θέση να σχεδιάσει, να υλοποιήσει ταχύτατα οποιοδήποτε έργο αλλά και να κατευθύνει τον επιχειρηματία με σκοπό την δημιουργία ενός χωρου που θα είναι ξεχωριστός αλλά και θα συμβαδίζει με το προυπολογισμό του έργου.

Η Εταιρεία μας

Το 1999 και αφού εντοπίστηκε η ανάγκη για κάποια εταιρεία που να ειδικεύεται στην κατασκευή ξύλινων στεγών, δημιουργήθηκε η L.K LEOROOF LTD από τον κύριο Λεωνίδα Καλιάνο.

Μάθετε περισσότερα...

Νομικά Θέματα

Oι πληροφορίες που παρέχονται από την ιστοσελίδα αυτή είναι συμβουλευτικού και μόνο χαρακτήρα και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρούνται ακριβείς και επίκαιρες.

Μάθετε Περισσότερα

Επικοινωνία

Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού 14 Β-Γ

1075 Λευκωσία

Κύπρος

Τηλ.: 7000 27 27

Email: info@leohome.com.cy

Κοινωνικά Δίκτυα


TOP